Description

Habitació 1
Llit de matrimoni o dos llits individuals

Habitació 2
Llit de matrimoni o dos llits individuals

Descripció

Loft de més de 100 m2 totalment rehabilitat amb ple de detalls que el fan totalment únic. Situat en un segon pis sense ascensor, sota una coberta doble amb les bigues de fusta a la vista. Situat en el mateix carrer Major de Palamós, artèria del municipi que disposa de tots d’espais i serveis a tocar: platges, comerç, restauració, cultura, natura… i a menys de 5 minuts a peu dels clubs nàutics, la platja Gran i dels aparcaments públics.

Disposa de dues habitacions dobles, que es poden presentar amb llits de matrimoni o amb dos llits individuals.

També compta amb llitet de viatge per a bebès i llit supletori, tot prèvia demanda.
Dos banys complerts amb dutxa, un per cada habitació.

Dos baños completos con ducha, uno para cada habitación.

Cuina de vitroceràmica i microones amb grill. Cafetera de càpsules. Tots els atuells necessaris per a cuinar i petits electrodomèstics (bullidor d’aigua, espremedor per a sucs, batedora i torradora).

Rentadora/assecadora.

Espais amplis amb wifi, un TV i Google Chrome.

Aire condicionat (estiu i hivern)

Vidres dobles.

Situat en zona peatonal amb tots els serveis ( botigues, supermercats, farmàcies, restauració, museus, parcs)

L’apartament es presenta amb roba de llit, tovalloles, amenities (gel de dutxa, xampú, sabó de mans) capsules de cafè, infusions i aigua.

La neteja, la roba de llit i les tovalloles són incloses en estades de fins a una setmana. Per estades superiors a una setmana, es fa setmanalment el canvi de roba de llit, de tovalloles i una neteja a càrrec de Majoram.

Les neteges extres dins els períodes de l’estada que els clients sol·licitin, van a càrrec de dits clients, amb un cost que s’especifica a les taxes.